Lippukunnan tapahtumat ovat nähtävillä lippukunnan toimintakalenterista. Ryhmänjohtajat tiedottavat erikseen ryhmien omista retkistä. Lippukunnan perinteisiä, vuosittain järjestettäviä tapahtumia ovat kesäleiri, talvileiri, Koudan Koitos ja Yrjönpäiväjuhla. Näiden lisäksi on järjestetty lippukunnan yhteisiä retkiä, pyöräilytapahtumia ja ikäkausien omia tapahtumia, kuten tarpojien Majakka-päätöstapahtuma tai seikkailijoiksi siirtyvien sudenpentujen siirtymäilta.

Ryhmien retkiä järjestävät ryhmänjohtajat. Retkillä, joilla on mukana alle 15-vuotiaita partiolaisia, on kuitenkin aina täysi-ikäinen johtaja mukana. Lippukunnan tapahtumia johtaa täysi-ikäinen partiojohtaja-koulutuksen käynyt tai johtamisharjoitustaan suorittava.

Kesäleiri

Kesäleiri on koko lippukunnan tapahtuma, jonne osallistuvat kaikki sudenpennuista aikuisiin. Sudenpentujen leiri on nelipäiväinen, sitä vanhempien yleensä noin viikon. Leiri ajoittuu tyypillisesti joko kesäkuun alkupuolelle tai heinä-elokuun vaihteeseen. Kesäleirillä yövytään teltoissa ja päästään hyödyntämään kauden aikana opittuja partiotaitoja. Muutaman vuoden välein järjestetään pääkaupunkiseudun laajuisia piirileirejä ja koko suomen laajuisia finnjamboreita. Näihin voi olla erilaisia ikärajoja, jolloin nuoremmille voidaan järjestää erikseen oma leiri.

Talvileiri

Talvileiri on tarkoitettu kaikille seikkailjoille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Leiri ajoittuu perinteisesti tammikuun alkuun ja on siten noin 4-5 -päiväinen. Talvileirillä nukutaan kämpässä tai kaminalämmitteisessä puolijoukkueteltassa. Leirillä talviolosuhteissa toimiminen on mahdollisuuksien mukaan isossa roolissa.

Koudan Koitos

Koudan Koitos on syyskuun lopulla tai lokakuun alussa järjestettävä partiotaitokisamainen tapahtuma, jossa seikkailijat, tarpojat ja samoajat pääsevät testaamaan partiotaitojen osaamistaan. Tapahtumassa liikutaan maastossa kävellen kiertäen samalla rasteja, joilla mitataan partiotaitojen osaamista. Tietyt kriteerit läpäisemällä ryhmäläiset saavat itselleen Koudan Koitos kangasmerkit partiopaitaan ommeltavaksi.

Yrjönpäiväjuhla

Yrjönpäiväjuhla on tarkoitettu partiolaisen koko perheelle. Yrjönpäivänä muistetaan partiopyhimys Pyhää Yrjöä, sekä juhlistetaan partioviikkoa, jonka tarkoituksena on tuoda näkyvyyttä partiolle. Lippukunnan Yrjönpäiväjuhlan perinteenä on kaikkien ikäkausien partiolupauksen anto sekä ansiomerkkien jako ansioituneille johtajille.